Våre moderne IT-løsninger og smarte algoritmer
hjelper deg til å vinne og beholde kunder -
enklere, raskere og billigere!

Fang salgsmulighetene i alle kanaler

Løsningen fra Contendo fanger salgsmulighetene i alle kanaler og gir kundene dine relevant oppfølging – til riktig tid og sted - med riktig ressurs og kompetanse

Workplace of the businessman. Data science. Omnichannel.

Effektiviser arbeidsprosessene

Contendo har over tid levert løsninger til ulike bransjer og kundegrupper - som effektiviserer arbeidsprosesser med relevante verktøy tilpasset brukerens behov

Businesswoman check data in smartphone and tablet


Vi hjelper deg å vinne og beholde kunder

Fordi Contendo kan skape forutsetninger for gode kundeopplevelser


Fra Business Intelligence til Customer Intelligence

Med løsningen Contendo GainSight får du innsikt om dine kunder som gjør deg i stand til å levere på ditt kundeløfte

Contendo Leading the Lead

Contendo Leading the Lead

Systematiserer og styrer selskapets håndtering av leads. Ved å tilby riktig innhold til riktig person på det riktige tidspunkt – hver gang skapes gode kundeopplevelser.

Contendo Response

Contendo Response

Kartlegger faktorer som påvirker dine prestasjoner. Få tilbakemelding fra kundene på gjennomførte aktiviteter eller handlinger så du kan forbedre eget produkt, tjeneste eller en konkret aktivitet.

Contendo Campfire

Samler organisasjonen gjennom innsikt og kommunikasjon, styrker motivasjonen og evnen til å skape gode kundeopplevelser. Du har alltid den informasjonen du trenger for å gjøre en best mulig jobb.

Contendo
Retail

Nå salgsmål gjennom målrettede tiltak og aktivitet som gir kompetente, engasjerte og lojale selgere - Selgere som selger det de skal hos en forhandler som gir fokus og prioritet i sisteleddet!

Contendo Campfire

Contendo
Kampanjeklar butikk

Gjør butikken kampanjeklar med rett aktivitet i rett butikk til riktig tid - Bli mer effektiv i oppfølgingsbesøket med enkle løsninger for ruteplanlegging og dokumentering av besøket

Contendo
Play

Tenk nytt og bruk spillelementer for å skape entusiasme og engasjement hos ansatte og et varig løft for lagånden. Gir kontinuitet og spenst i tiltakene og reduserer geografiens betydning for å nå ut i organisasjonen!

Contendo
GDPR

Det starter alltid med et samtykke! Mangler du samtykke fra dine kunder? Contendo gjør det enkelt for deg å "samle inn" samtykker!

 

 

Med Contendo:

  • Få mer motiverte medarbeidere
  • Forenkling av salgsprosesser
  • Se hvilke kampanjer som fungerer 
  • Bedre utnyttelse av salgsmuligheter
  • Bedre kundeopplevelser
  • Raskere realisert resultatutvikling.